Biasanya tak sampai 10 minit dah setle bos… Tp malam tadi dekat 30 minit gak.. peghhhhh! best giler rasa . Dah lama tak mcm nie, Power penangan Kopi nie

Saiful - Pengguna Kopi Ali hitam

Disclaimer : Testimoni ini adalah testimoni sebenar. Namun hasil mungkin berbeza mengikut keadaan dan kesihatan pengguna

Laporan Akhbar

INI REALITI SEBENAR SEORANG LELAKI..

MEMPERKENALKAN

KOPI ALI HITAM

High Performance Energy Coffee

Adakah Prestasi Anda Bersama Pasangan Semakin Hambar ?

LAPORAN AKHBAR

LAPORAN AKHBAR

Sebelum itu baca kisah sebenar PN Wani

Kisah 1 : Pengalaman Berhadapan Suami Isteri Bermasalah"

PN WANI (Bukan Nama Sebenar)

Assalamualaikum  Wani nak kongsi sikit pengalaman saya berhadapan dengan pasangan bermasalah. Saya harap menjadi pengajaran kepada kaum Isteri dan suami terutama sekali. Apa2 masalah dalam rumah tangga sebolehnya setiap pasangan duduk dan berbincang dahulu.

Baru2 ini,  saya dihubungi oleh seorang wanita Saya namakan Sebagai wani (bukan nama sebenar) Saya dah minta izin untuk kongsi kisah beliau dalam ini. Kisah puan wani beritahu dia dan berbulan makan hati dengan suami dia. Masalahnya tidak dapat kepuasan sebaiknya dari suami.

Mereka dah lama berumah tangga cuma masalahnya suami puan wani selalu penat berkerja jadi layanan kurang memuaskan. Katanya pernah juga bawa suami berubat dan beli macam produk sebelum ni tapi masih sama tak perubahan...

Dia buntu sangat...

"Saya dah try mcm2 produk utk suami,xjadi minyak lintah,gambir,jamu,mcm2 tapi performance suami masih sama LEMBIK😣 Baru satu minit dah habis..." (Berdasarkan mseg Puan Wani)

Katanya lagi sebelum ni ok, Cuma lepas bulan puasa baru ni ja perasan...

Oleh kerana umur masih muda puan wani cakap dia perlu usaha cari altenatif lain untuk bantu pulihkan semula kesihatam suaminya. Jika dibiarkan bukan sahaja hubungan mereka kian rengang tetapi kehendak dirinya sendiri akan merana...

"Saya sekarang dengan suami tidur pun jauh2. sebelum ni bersama pun sebulan sekali ja, bukan saya tak cuba tapi suami yang lari,dia yang tak nak...Saya cuba mulakan baru nak menyendeng dia tepis...saya pergi dekat dia..dia lari...

Nak cakap dia ada perempuan lain tak juga...sebab saya bebas pegang phone dia...FB suami saya boleh login sebab saya ada emel dan password dia...Kawin baru kawin 5 tahun...masa awal2 ok..

Lepas dia gagal tunaikan nafkah dekat saya...hubungan kami berubah...lepas ramadhan hari tu kami dah kurang bercakap.. Bila tanya alasan yang sama dia cakap...dia penat😥"

Untuk pengetahuan admin saya dh nasihat puan wani agar bersabar dulu..apa2 slowtalk dengan suami...tapi ni mseg yang saya dapat

"Sis tak duduk tempat saya...takkan dah teruk baru nak cari penawar..

Insyaallah saya akan usaha pulihkan hubungan kami...bab zahir ni kalau tak dapat xkisah..tapi kalau  batin ni..emosi xtentu pasal..Suami pula cakap faham perasaan saya tapi minta maaf pun tidak...Saya selalu nangis sis dia tak datang pun pujuk...Masalah tu dekat dia..takkan dia xterfikir kot kalau saya lari ke mcm mana...Saya pula kena usaha mcm2.."

Lepas dari tu puan wani telah membuat pesanan produk saya...dan pada hari jumaat lepas produk dan sampai..admin baca mseg ni dia hantar saya copy dan paste kat sini

"Assalam. Kopi dh sampai Jumaat ptg, lupa nk informKopi tu sy terus bg suami minum malam tu. X sampai setengah jam terpacak 😝😝.. dpt la 2 round mlm tu 🙈....

Banyak perbezaan jgk la.. 1 round sejam lebih 😝...x smpi setengah jam round ke2..suami xnk minum hr2 kopi tu..dia nk selang 2hr..

ok2,tq.. nnt sy order lg...

suami ckp badan dia dh kurang penat, blkg dh kurang sakit lps ambik kopi. 1 sachet dh rasa perubahan kt badan

saya pun puas hati dgn kopi tu. bkn stkat kt rnjg je puas hati, utk badan suami pon puas hati. dia kurang dh sakit badan bila angkt berat2. sabtu ahad dia wt part time bawak lori utk pindah rumah, pegi pg blk malam, dia nmpk ok.

x nmpk penat mcm biasa.sy akan repeat lg kopi tu utk kesihatan suami sy

saya ada bncg ngn suami, sy tnye knpe dia berubah, knpe jd mcm tu. dia ckp bkn xnk bersama sy tp badan dia penat, dia xdpt nk control pernafasan dia. bila badan penat semua keje x jd..

lelaki ego tgi, salah sndri x sedar. so kita sbg isteri kena cari alternatif. jgn cepat nk melatah. cari penawar utk suami. kalau kita usaha, insyaAllah ada hasil "

(Saya masih menyimpan Screenshoot pertama kali puan wani hubungi saya dan Screenshoot selepas puan wani bagi suami beliau cuba produk saya)

Ikhlas cakap...

Saya dalam bisnes ni..saya paling suka kalau dapat feedback dari pelanggan saya...bila saya baca mseg mereka saya boleh lupa segalanya...saya senyum sorang2...

Kepada sesiapa yang Suami/Isteri mengalami masalah-masalah ini boleh hubungi saya.

Suami/Isteri Cepat Letih Atau Penat, Suami/Isteri Kurang Stamina Ketika Bersama, Suami/Isteri Dah Hilang Minat Untuk Bersama & Suami/Isteri Mudah Tewas Ketika Bersama.

insyaallah saya bantu..cuma saya minta dekat whatsapp nanti anda tidak perlu malu Jaminan dari saya..saya akan lindungi segala maklumat anda

Cara Bantuan Saya

Cerita masalah anda. Saya akan kongsi maklumbalas mereka yang telah kami bantu. Pilihan untuk anda

"lelaki ego tgi, salah sndri x sedar. so kita sbg isteri kena cari alternatif. jgn cepat nk melatah. cari penawar utk suami. kalau kita usaha, insyaAllah ada hasil" -Puan Wani

Disclaimer : Testimoni ini adalah testimoni sebenar. Namun hasil mungkin berbeza mengikut keadaan dan kesihatan pengguna

SAYA BERMINAT DENGAN KOPI ALI HITAM! MACAM MANA NAK ORDER

KENAPA ALI HITAM?



LEBIH KUAT

Membantu meningkatkan stamina dan tenaga



TAK STRESS

Membantu mengurangkan tekanan minda dan stress



AKTIF

Membantu melancarkan metabolisme



KURANG LETIH

Membantu mengurangkan keletihan, tahan lapar dan mengantuk



SARAF & URAT

Membantu mengekalkan kesihatan mata, sendi dan urat saraf



DARAH LANCAR

Membantu melancarkan sistem pengaliran darah dalam badan



BUANG ANGIN

Membantu mengawal dan membuang angin kotor dalam badan



MERANGSANG

Membantu merangsang keinginan dan keupayaan seksual



TAMBAH SUBUR

Meningkatkan kesuburan dan membantu melambatkan proses monopous



KUATKAN SYAHWAT

Mengatasi masalah Erectile Dysfunction atau lemah syahwat



GULA STABIL

Membantu pesakit diabetes dengan penurunan kadar dalam gula



IMUNISASI TUBUH

Meningkatkan imunisasi tubuh dan daya konsentrasi



MELAWASKAN

Melawaskan pembuangan air kecil dan air besar

TESTIMONI PENGGUNA

Disclaimer : Testimoni ini adalah testimoni sebenar. Namun hasil mungkin berbeza mengikut keadaan dan kesihatan pengguna

Disclaimer : Testimoni ini adalah testimoni sebenar. Namun hasil mungkin berbeza mengikut keadaan dan kesihatan pengguna

Disclaimer : Testimoni ini adalah testimoni sebenar. Namun hasil mungkin berbeza mengikut keadaan dan kesihatan pengguna

Disclaimer : Testimoni ini adalah testimoni sebenar. Namun hasil mungkin berbeza mengikut keadaan dan kesihatan pengguna

Disclaimer : Testimoni ini adalah testimoni sebenar. Namun hasil mungkin berbeza mengikut keadaan dan kesihatan pengguna

Disclaimer : Testimoni ini adalah testimoni sebenar. Namun hasil mungkin berbeza mengikut keadaan dan kesihatan pengguna

SAYA BERMINAT DENGAN KOPI ALI HITAM! MACAM MANA NAK ORDER

INFO PRODUK

KOPI ALI HITAM



KOTAK

Mengandungi 5 sachet, setiap satu sachet 20mg



MINUM

1 sachet boleh digunakan 2 kali bancuhan (cawan).



TENAGA

1 sachet mampu memberi kesan sebaiknya (ikut pengalaman pengguna)



MULA

Pertama kali cuba disarankan hanya 1/2 sachet dahulu



TIADA

Kopi tidak mengandung bahan terlarang



KHASIAT

Khasiat Kopi Ali Hitam adalah berdasarkan fungsi setiap 8 herba didalamnya

AMARAN
TIDAK SESUAI DIAMALKAN OLEH IBU MENGANDUNG & KANAK-KANAK

BAHAN BAHAN KOPI ALI HITAM

EKSTRAK GINSENG

Ginseng adalah tanaman berkhasiat dan telah dipergunakan selama ribuan tahun dalam perubatan tradisional Cina. Akar tanaman ini dipercaya dapat memperbaiki aliran darah & meningkatkan sel darah merah

EKSTRAK MACA

Di Amerika Syarikat khasiat maca cukup terkenal untuk mengubati masalah mati pucuk,masalah haid tidak menentu, sindrom monopous,dan mempunyai banyak khasiat untuk kesihatan dilelaki. Bagi ahli bina badan estrak maca cukup terkenal berfungsi untuk menambahkan tenaga dan membesarkan otot.

EKSTRAK TONGKAT ALI HITAM

Tongkat Ali Hitam merupakan tumbuhan menyerupai (aceous) herba yang mempunyai nilai pemakanan yang boleh membantu meningkatkan stamina dan keupayaan lelaki. Penemuan saintifik membuktikan bahawa beberapa sebatian semulajadi yang terkandung dalam Tongkat Ali hitam meningkatkan kejantanan dan kehebatan seksual lelaki semasa aktiviti keintiman.

EKSTRAK TONGKAT ALI PUTIH

Antara tumbuhan wajib didalam kandungan produk seks terutamanya bagi lelaki dipercayai mampu merawat masalah lemah syahwat,ejakulasi pramatang,kegagalan fungsi seksual dan meningkatkan nafsu. Tak hairanlah herba ini dipanggil dengan istilah pasak bumi

EKSTRAK DAUN BELALAI GAJAH

Kelebihan daun belalai gajah sudah lama diketahui oleh orang ramai. Dahulu, daun itu hanya dijual dalam bentuk yang asalnya dan pengidap kanser perlu memakan daun itu sekurang-kurangnya 100 helai sehari tanpa gagal dalam usaha memerangi sel barah.Ia tentu sukar terutamanya di kalangan mereka yang tidak biasa memakan sayur atau ulam selain daun ini sukar diperoleh di semua tempat

EKSTRAK POKOK TRIBULUS

Di Eropah Tribulus Terrestris digunakan secara meluas didalam perubatan migrain, gangguan saraf, sembelit, Manakala di China dan India Tribulus Terrestris diamalkan sebagai ejen pemcuci buah pinggang dan ulu hati

EKSTRAK CATUABA

Puak India Tupi Amazon mempunyai tabiat mengunyah kulit pokok Catuaba semasa memburu bagi meringankan keletihan mental dan fizikal malah mencegah rasa mengantuk ketika berburu dan berkerja.

EKSTRAK GINKGO BILOBA

Gingko Biloba terkenal sebagai ‘herba minda’. Kajian menunjukkan gingko berupaya merangsang fungsi minda & menguatkan ingatan melindungi saraf, otot jantung, pembuluh darah & retina mata.

REAKSI PENGGUNA

"Saya aktif bersukan, masa workout tak rasa pancit cepat macam sebelum nie"

Disclaimer : Testimoni ini adalah testimoni sebenar. Namun hasil mungkin berbeza mengikut keadaan dan kesihatan pengguna

Disclaimer : Testimoni ini adalah testimoni sebenar. Namun hasil mungkin berbeza mengikut keadaan dan kesihatan pengguna

"Saya lebih fokus dan tak rasa mengantuk, walaupun seharian bekerja mengadap komputer"

"Pakcik lebih bertenaga selepas pertama kali minum kopi Ali Hitam"

Disclaimer : Testimoni ini adalah testimoni sebenar. Namun hasil mungkin berbeza mengikut keadaan dan kesihatan pengguna

BAYANGKAN PERASAAN ANDA SETELAH CUBA KOPI ALI HITAM



BADAN RINGAN & LEBIH BERTENAGA



MUDAH BANGUN & TAK MENGANTUK



LEBIH TAHAN LAMA BILA BERSAMA



PASANGAN TERSENYUM GEMBIRA

SAYA BERMINAT DENGAN KOPI ALI HITAM! MACAM MANA NAK ORDER

LOKASI KAMI